AFTER SALES

Φροντίδα Service

Συντήρηση

Ανακαλύψτε πώς να συντηρείτε και να φροντίζετε το αυτοκίνητό σας, ώστε να το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση. Κλείστε ένα ραντεβού σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Kia Βελμάρ.

Επισκευή

Είτε πρόκειται για φυσιολογική φθορά είτε για πραγματική ζημιά, το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Βελμάρ μπορεί να την επισκευάσει.
Εγγυημένα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι, συχνή παρουσία έντονης σκόνης στην ατμόσφαιρα, καθημερινή κυκλοφορία σε μποτιλιάρισμα, παγετός και χιόνια στις βόρειες περιοχές, είναι συνθήκες που σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας και υποβάλλουν τα αυτοκίνητά μας σε μεγάλη καταπόνηση. Για το λόγο αυτό ως Kia Ελλάς συστήνουμε στους κατόχους των αυτοκινήτων μας με προβλεπόμενο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης ανά διετία, να επισκέπτονται τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας κάθε χρόνο ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα.

Στα πλαίσια της ενδιάμεσης συντήρησης Kia Service Plus:

– Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και εντοπίζουμε έγκαιρα ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα
– Ελέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατάσταση της μπαταρίας με το ειδικό διαγνωστικό
– Ελέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη στάθμη των υγρών, καθώς και για τυχόν διαρροές
– Ελέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ τη λειτουργία όλων των λαμπτήρων
– Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ελαστικών και ρεζέρβας
– Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ τον περιοδικό έλεγχο αντισκωριακής προστασίας, που απαιτείται για τη διατήρηση της εγγύησης έναντι οξείδωσης.
– Ελέγχουμε ΔΩΡΕΑΝ για τυχόν ενημερώσεις ή επισκευαστικές ενέργειες που αφορούν στο αυτοκίνητό σας
– Αναβαθμίζουμε ΔΩΡΕΑΝ το χάρτη στο σύστημα πλοήγησής σας
– Αλλάζουμε το λάδι και το φίλτρο λαδιού στον κινητήρα σας
– Ανανεώνουμε ΔΩΡΕΑΝ την Οδική ΒοήθειαKiaγια ένα χρόνο

7-ετής Εγγύηση

Η κορυφαία 7-ετής μας εγγύηση μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε την πίστη που έχουμε στα αυτοκίνητά μας, μαζί σας. Παρέχοντάς σας ξεγνοιασιά, στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, εμείς θα το φτιάξουμε. Εάν θέλετε να αποχωριστείτε το αυτοκίνητό σας, έχετε το πλεονέκτημα της πρόσθετης αξίας: η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Καλύψεις εγγύησης

Τα καινούργια αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί από την Kia Βελμάρ  και υπόκεινται σε κανονική χρήση, απολαμβάνουν την κάλυψη της 7-ετούς εγγύησης.

7 έτη, 7 προνόμια

Η κατοχή ενός καινούργιου Kia με την 7-ετή εγγύηση, έχει πολλά προνόμια. Αυτά είναι τα 7 κυριότερα.
– Υψηλά ποιοτικά standards
– Ξεγνοιασιά
– Πλήρης κάλυψη
– Μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη
– Υψηλότερη μεταπωλητική αξία
– Περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά
– Πανευρωπαϊκή ισχύς

Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο στο δρόμο, η Οδική Βοήθεια της Kia απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα. Είτε πρόκειται για μία βλάβη ή ζημιά, είτε εάν έχετε μείνει απλώς από καύσιμα.

Τα πλεονεκτήματά σας
– Ευρωπαϊκή κάλυψη σε περίπτωση βλάβης
– Αυτοκίνητο αντικατάστασης
– Δωρεάν μεταφορά
– Επί τόπου Βοήθεια

Καλέστε την οδική βοήθεια

Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας στο 2109904088 και θα είμαστε δίπλα σας. Στοιχεία που θα σας ζητηθούν:
– Αριθμό κυκλοφορίας αυτοκινήτου
– Το όνομα και τη διεύθυνσή σας
– Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
– Την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεστε
– Το χρώμα και το μοντέλο του αυτοκινήτου
– Το είδος της βοήθειας που χρειάζεστε

7-ετής Αναβάθμιση Χαρτών

Ως μέρος της υπόσχεσης ποιότητας, κάθε καινούργιο Kia που διαθέτει εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης της LG, συνοδεύεται από έξι ετήσιες, δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών. Μία μοναδική προσφορά που εξασφαλίζει ότι το σύστημα πλοήγησής σας είναι πάντοτε ενημερωμένο.

Γνήσια Ανταλλακτικά Kia

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά της Kia είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που τοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητό σας από το εργοστάσιο. Αυτό σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για το Kia σας. Υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, ανθεκτικά. Για να είναι τα επόμενα χιλιόμετρα που θα διανύσετε τα πιο απολαυστικά, επιμένετε πάντα για Γνήσια Ανταλλακτικά Kia. Επικοινωνήστε με ένα συνεργείο Kia Βελμάρ για περισσότερες πληροφορίες.