Εταιρία

Kia Βελμάρ

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE), μέλος του Ομίλου Autohellas, είναι η επώνυμη επιλογή σας στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 45 χρόνια επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE),  μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων 15 μαρκών: FORD, OPEL, SEAT, CUPRA, VOLVO, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW, BMW Motorrad & MINI σε 33 σημεία εξυπηρέτησης (έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και συνεργείο) σε Αθήνα, Κρήτη & Θεσσαλονίκη. Τα κεντρικά γραφεία της Βελμάρ από το 2004 βρίσκονται στην Κ. Κηφισιά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου συστεγάζονται όλες οι εταιρείες του Ομίλου Autohellas. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρονται, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.

Ο Όμιλος Autohellas είναι επιτυχημένος στην Ευρώπη και κατέχει εταιρείες με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Aegean Airlines, Autohellas ATEE “Hertz”, Τεχνοκάρ ΜΑΕΕ (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτoκινήτων SEAT & CUPRA), Hyundai Hellas ΑΒΕΕ (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτoκινήτων Hyundai), Kia Hellas ΑΒΕΕ (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτoκινήτων Kia) και της Βελμάρ – Autotechnica Hellas ΜATEE.